Clutch proglasio Culex XR Studio jednim od najboljih AR/VR developera u Hrvatskoj

Culex - Novosti - Clutch proglasio Culex XR Studio jednim od najboljih AR/VR developera u Hrvatskoj

Industrija proširene stvarnosti posljednjih je godina uzela maha na tržištu. Od umjetničkih instalacija do pokretanja robne marke, AR i VR doista stvaraju ime za sebe. Mnoge tvrtke i tvrtke koriste ove nove tehnologije kako bi dodatno poboljšale svoje procese i usluge. Zato je naš tim u Culex XR Studiju željan pružiti najbolje AR/VR usluge na tržištu!

Od našeg osnutka 2015. godine koncentrirani smo na razvoj i proizvodnju osebujnih virtualnih iskustava kao i na izgradnju virtualne stvarnosti, proširene stvarnosti i mješovite stvarnosti. Danas se nadamo da ćemo iskoristiti prednosti naše predanosti i napornog rada u industriji dok predstavljamo našu najnoviju nagradu Clutch.

Za one od vas koji ne znaju, Clutch je etablirana platforma u srcu Washingtona, DC, posvećena pomaganju malim, srednjim i poslovnim tvrtkama da identificiraju i povežu se s pružateljima usluga koji su im potrebni za postizanje svojih ciljeva.

Clutch nas je proglasio vrhunskom tvrtkom u Hrvatskoj! Konkretnije, oni su nas na njihovoj platformi prepoznali kao jednog od najboljih AR/VR programera u našoj zemlji. O ovoj nagradi opširnije govori naš direktor i vlasnik Mario Mikić-Vučak:

“Za nas je nagrada Clutch kao vjetar u leđa, dobro je vidjeti napredak i dobiti priznanje. Zahvalni smo svima koji su radili na ostvarenju ove nagrade! Naš tim također želi zahvaliti našim klijentima i partnerima na kontinuiranoj podršci našem poslovanju.”

Jeste li zainteresirani za suradnju s nama? Nazovite nas!Rado ćemo porazgovarati o vašim željama i interesima.

Podijeli:

Ostavite komentar

Poprati:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this