Knjižica proširene stvarnosti

Culex - Proizvodi - Knjižica proširene stvarnosti

VukovAR – Knjižica proširene stvarnosti jedinstveni je digitalni suvenir osmišljen i realiziran u Culex XR studiju u Osijeku. Knjižica je namijenjena upoznavanju šire populacije s vukovarskim znamenitostima, kao i simuliranje posjete lokacijama udobnosti vlastitog doma.

VukovaAR sastoji se od dva dijela koji u kombinaciji pružaju poseban interaktivan doživljaj odabrane znamenitosti. Prvi dio je sama knjižica sa selekcijom motiva koji prikazuju 10 odabranih vukovarskih znamenitosti. Odabrani motivi predstavljaju važne ljude, mjesta i događaje koji su obilježili stariju i noviju povijest grada Vukovara u fotografskom i tekstualnom obliku.

Sadržaj proširene stvarnosti VukovAR aktivira se pomoću specijalizirane aplikacije za digitalizaciju hrvatskih znamenitosti Croatian Landmarks, dostupne za besplatno preuzimanje putem Google Play Store. Skeniranjem knjižice pomoću aplikacije aktivira se proširena stvarnost i motivi oživljavaju na ekranu vašeg uređaja. Njih možete promatrati u 3D prostoru, zumirati i okretati ih, te pročitati nekoliko dodatnih informacija i zanimljivosti vezanih uz njih.

Ukoliko ste zainteresirani za vlastitu knjižicu proširene stvarnosti, slobodno nam se javite.

Podijeli:

Ostavite komentar

Poprati:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this