Bakine Čarolije

Culex - - Bakine Čarolije

Bakine Čarolije

Web stranica za seoski turziam. Sastoji se od pet ponuda smještaja u koje se može uključiti i doručak. U svakom smještaju uključena je i galerija te 360° fotografija prostorije; također imaju cjenik i opciju za računanje ukupne cijene ovisno o odabiru noćenja (s doručkom ili bez), broju osoba i broj dana. Web stranica je obogaćena slikama svih smještaja i ponudama (izleti, paintball, tenis itd).Svaka cjelina opremljena je odgovarajućim detaljima koji su ukrašeni cvjetnim aranžmanima i orginalnim predmetima iz starih seljačkih gospodarstava. Želite li uz žubor vode, na terasi sa pletenim foteljama ili u dvorištu, uz domaću rakijicu i kapljicu dobrog vina uživati u tradicionalnim seljačkim delicijama ili možda popiti kavu i zaboraviti sve ono što želite zaboraviti.

U želji da dočaraju trenutak prošlosti i topline starih domova, opremili su apartmane, koje stavljaju na raspolaganje svim ljubiteljima domaćeg i prirodnog. Svaki gost može uživati u šumovima prirode, cvrkutu ptica i sezonskim ekološkim proizvodima koje može osobno ubrati u našem vrtu da bi ga kušao ili pripremao u obroku.

Njihova okućnica je 2009. godine proglašena najljepše uređenom okućnicom u Baranji. Dvorište se sastoji od tri tematske cjeline koju čine priroda, zadovoljstvo i obitelj.

Informacije

  • Klijent:OPG "Bakine Čarolije"
  • Datum:21.02.2018.
  • Vještine:CSS3, HTML5, JS, JQUERY

Podijeli

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this