Muzej Vučedolske Kulture 360°

Culex - - Muzej Vučedolske Kulture 360°

Muzej Vučedolske Kulture 360°

Virtualna stvarnost, kojom smo se počeli baviti među prvima u državi, otvorila nam je brojna vrata. Jedna od takvih suradnji jest i suradnja sa Muzejom Vučedolske Kulture. U projektu smo imali zadatak vizualizirati, odnosno fotografirati i snimiti unutrašnje i vanjske lokacije muzeja, koji bi bili dostupni za prezentacije posjetiteljima i poslovnim partnerima. Nakon sastavljanja plana i postavljanja cilja, krenuli smo sa 360 fotografiranjem i snimanjem lokacije.

Nakon odrađenog snimanja, pristupili smo postprodukciji, gdje smo sve materijale izmontirali i obradili. Projekt je odrađen u kratkom vremenskom roku, a zadovoljstvo je obostrano.

Na dodjeli nagrade Živa koja se održala u Muzej antičkog stakla - Zadar odlučili smo kolegama muzealacima kao i svim zainteresiranima prezentirati naš Muzej na jedan poseban način. U suradnji sa VR Osijek napravili smo 360 virtualnu šetnju kroz naših 5 odabranih soba gdje su zainteresirani mogli iz Zadra na trenutak biti u Muzeju vučedolske kulture.Pogledajte njihove dojmove :D#Vučedol #VR #VisitYesterdayToday

Gepostet von Muzej vučedolske kulture / Vučedol culture museum am Dienstag, 20. September 2016

Informacije

  • Klijent:Muzej Vučedolske Kulture
  • Datum:21.02.2018.
  • Vještine:360° Video, Adobe Photoshop

Podijeli

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this