Otvoren HTC Vive vlak duhova

Culex - Igre - Otvoren HTC Vive vlak duhova

Britanski mađioničar Darren Brown naporno je radio kako bi napravio novu atrakciju u suradnji sa Thorpe Park Resortom, služeći se kombinacijom virtualne realnosti, glumaca i nekim od njegovih zaštićenih iluzija.

Ova atrakcija, nazvana „Ghost Train“, dizajnirana je da se zapitate o svojoj realnosti, i sve to sjedeći u nečemu što je nekada bio viktorijanski vagon. Ovo je također i velika stavka za HTC, jer je cijeli projekt podržan od strane HTC Vive konzole, te Vam one pružaju 13-minutno iskustvo ispunjeno trilerom i strahom.

Na planiranje projekta potrošeno je tri godine, dok je još cijela jedna godina bila potrebna kako bi se sve izgradilo. S obzirom da je cijela tehnologija još nova, i s time da cijeli vagon može primiti 58 korisnika te za svakoga postoji po jedan Vive headset, dužina realizacije nije za čuditi se.

Jednom kada ste se ukrcali u vlak, naći ćete HTC Vive konzolu i slušalice iznad Vašeg mjesta, te avantura može početi. Bez odavanja detalja, možete očekivati pravi 4D triler, koji ne uključuje samo VR elemente već i prave glumce oko vas te pomjeranje samog vlaka za bolji doživljaj.

Podijeli:

Ostavite komentar

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this