Web dizajn

Culex - Web dizajn

Web dizajn

Web stranica

Uz dugogodišnje iskustvo izrade stranica na WordPress-u i preko deset godina iskustva u 2D i 3D dizajnu naučili smo što znači funkcionalna i privlačna web stranica. U dogovoru s našim klijentima dogovaramo željene ciljeve, te radimo na prikupljanju fotografija, tekstova, videa i ostalih materijala kako bi postigli što bolje rezultate. Prikupljene materijale potrebno je prilagoditi webu, kako bi stranica bila brza i funkcionalna. Za vas obrađujemo prikupljene sadržaje kvalitetno i brzo.

Iza nas je mnogo vizualizacija, modela, animacija, stoga nam se obratite s povjerenjem te s nama postignite najbolje rezultate.

Web dizajn

Ukoliko klijent ima ideju stranice kakvu želi, poseban dizajn, u mogućnosti smo izraditi unikatnu stranicu prilagođenu vašim potrebama. Ukoliko vam se sviđa već postojeći dizajn ili primjer stranice, u suradnji s vama prilagođavamo dizajn vašim potrebama i željama. Ukoliko već posjedujete web stranicu a treba vam promjena ili osvježenje, obratite nam se s povjerenjem, zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.

Infoculex

PREZENTACIJA

CULEX D.O.O.

 

               PREUZMI
[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this