VR OSIJEK

Culex d.o.o. i VR Osijek ponosno Vam predstavljaju tehnologiju koja je tek nedavno ugledala svjetlo dana, tehnologiju virtualne realnosti u kojoj ste i sami dio nje i interaktivni. Zaboravite sve što ste do sada znali o igricama, edukativnim materijalima, o interaktivnom okruženju i zakoračite sa nama u 21. stoljeće.

Donosimo Vam HTC Vive VR opremu, koja Vam omogućuje interakciju i zabavu kao ni jedna konzola do sada, mogućnost da postanete dio realnosti koja Vas okružuje, da sami stvorite svoju realnost. Iskusite sa nama doživljaj koji je teško riječima opisati, emociju i ushit koji smo doživjeli upoznajući svijet virtualne realnosti jednostavno morate osjetiti da bi ste se sami uvjerili.

Tijekom testiranja opreme, aplikacija i igrica, nismo naišli na negativan komentar, povratne informacije su dobre i virtualna realnost se do sada pokazala kao zabava za stare i mlade, a ujedno je i odlična platforma za razvoj motoričkih sposobnosti, orijentacije u vremenu i prostoru te razvoju kreativnosti kod pojedinca.

Od nekoliko VR setova dostupnih na tržištu, VR Osije

k odlučio se za HTC Vive, po statistikama, recenzijama ali i našem mišljenju najbolji i najkvalitetniji set trenutno na tržištu. Također je bitno spomenuti da je na najvećem tehnološkom sajmu na svijetu CES-u 2016. odnio 22 nagrade uključujući i kategoriju „najbolje na CES-u“.

HTC Vive sastoji se od „headseta“ koji se stavlja na glavu te sadrži dva ekrana visoke razlučljivosti kako bi dojam virtualne realnosti bio što bolji, a ujedno prati i pokrete glave pomoću 32 senzora, sadrži dva joysticka za lijevu i desnu ruku koji omogućuju potpunu neovisnost i kontrolu u svakom trenutku. HTC Vive prvi je VR sa dvije laserske baze koje prate svaki Vaš pokret glavom ili rukama. Dakle imate sve potrebno kako bi ste običnu sobu pretvorili u 3D virtualno igralište.

Kako je tehnologija nova, veseli nas što njezin procvat tek slijedi, što se da zaključiti iz najava novih naslova i igrica isključivo za VR kao što su Serious Sam VR, GTA V VR, Chernobyl VR Project, Final Approach i mnoge druge.

Veselimo se druženju i zajedničkom otkrivanju čari virtualne realnosti!

Podijeli:

Ostavite komentar

Poprati:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this