Bug Future Show 2019: A Different Humanity

Culex - Novosti - Bug Future Show 2019: A Different Humanity

Bug Future Show 2019 jedan je od rijetkih tehnoloških sajmova u Hrvatskoj koji posjetiteljima nudi pogled u budućnost. Uzbudljivi i aktualni predavači i panelisti predstaviti će uređaje, trendove i tehnologije s kojima ćemo uskoro koristiti na dnevnoj bazi. Bug Future Show 2019 održava se 7. veljače 2019.(četvrtak) u Kinu Europa u Zagrebu s početkom u 10:00.

Moto ovogodišnjeg BFS-a 2019 jest „A Different Humanity“. Time se želi naglasiti utjecaj tehnologije na razvoj i evoluciju čovječanstva u budućnosti. Predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj će put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti. Flash BIOS sustava kompletne  ljudske civilizacije, na dobar i na loš način.

Do sada su najavljeni stručni gosti predavači iz različitih sektora moderne IT industrije, za koje se vjeruje da svojim znanjem i iskustvom mogu pozitivno utjecati na sljedeću generaciju kreatora budućnosti. Organizatori su najavili i dio tematskih programa koji pokazuje fokus na promišljanje utjecaja tehnološkog napretka na čovjekov pogled na sebe samoga:

• The Death of Social and Rise of Artificial Intelligence

• Ostati ili otići – developerska dilema u eri migracija

• Cyber seks, biseksualnost, netipičan seks, otvorene veze i seksualni roboti

• Što će meni uopće 5G, IoT, AI ,VR, AR i blokchain?

• Digitalni učitelji-heroji – arhitekti boljeg svijeta, 3. dio

• CES 2019 – I Want To Fly Away

BUG Future show iskustvo

Bug Future Showu njeguje kulturu tolerancije,različitosti, prijateljstva, uživanja i strasti prema tehnologiji. U tom duhu priprema se priredba koja će posjetiteljima pružiti neusporedivo iskustvo.

Cjelodnevni program kombinacija je scenskog programa koji će se održati u dvorani Kina i dvorani Muller, te gadget izložbi u foajeu Kina. Uz predavanja, panel i obrnute panel-rasprave te intervjue uživo na kojima će se pričati o aktualnim tehnologijama posjetitelji će moći osvojiti i mnogobrojne gadgete. Svi zaljubljenici u tehnologiju imat će priliku i za sklapanje prijateljstava.

Program je namijenjen čitateljima Buga, geekovima, gadget-freakovima, opininon makerima, early adopterima i svima koji uspiju doći do pozivnice za Show. Ulaz je besplatan, a do pozivnice možete doći ako na e-mail info@bfs.bug.hr pošaljete dokaz da ste čitatelj Buga ili podijelite fotografiju na Instagramu ili Twitteru uz hashtag #BFS2019.

VIDEO: Bug Future Show 2018 Aftermovie

Dok uzbuđenje u Culex.hr uredu raste, Vi sve ostale informacije o događaju možete pronaći na službenoj stranici!

Podijeli:

Poprati:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this