Croteam ugodno iznanađuje: Novi Serious Sam VR

Culex - Igre - Croteam ugodno iznanađuje: Novi Serious Sam VR

Croteam VR, developeri koji stoje iza popularnog FPS naslova Serious Sam, donose „early access“ njihova klasika na VR platforme pod imenom The First Encounter. The First Encounter nudi više metoda kretanja.

Nakon svog prvog VR uratka, Serious Sam: The Last Hope, hrvatski developeri iz Croteama i izdavač Devolver Digital, pokazali su hrabrost izradivši FPS za ovakve interaktivne platforme, u kojima je relativno teško postići komfor pokreta. Sada nam dečki iz Croteama donose „hordcore“ verziju svog originalnog Serious Sama, te uvode kretanje, kako bi prilagodili igru što bliže originalnom dizajnu i zamisli. Na Steamovoj stranici od jučer možete pronaći ovu igru, a u opisu stoji kako im je zadovoljstvo predstaviti njihovu prvu VR igru sa mogućnošću kretanja te karakteristikama koje su do sada bile rezervirane samo za PC (non-VR) verziju.

The First Encounter predstavlja pravu poslasticu za fanove sa VR headsetovima, naročito s obzirom da je u pitanju i Croteamov potpuno novi „engine“ za 2017, koji originalu starom petnaestak godina daje novo, VR ruho. The First Encounter će se isporučivati sa već viđenim sistemom teleportacije, ali će također biti moguće kretanje korištenjem trackpada na kontrolerima.

Istražite levele koristeći pokretanje trackpadom, ili se teleportirajte te brzo izbjegnite prijeteće neprijatelje. Prilagodite način kretanja kroz VR prostor, kako biste najbolje iskoristili stil igranja koristeći vlastiti Serious Warp™ sistem kretanja.

Uz ovo, novost je i nadogradnja za The Last Hope, u kojoj se odnedavno može igrati preko mreže sa drugim igračem. Također, dodana su i dva nova levela težine odnosno tourist mod i serious mod, što svakako treba isprobati. Treba napomenuti da se ovom nadogradnjom u kooperativnom modu mogu međusobno igrati i korisnici Oculus i HTC Vive konzole. Svakako veseli vidjeti klasike oživljene uz pomoć VR tehnologije.

Podijeli:

Ostavite komentar

Poprati:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this