Najavljen Fallout 4 VR

Culex - Igre - Najavljen Fallout 4 VR

Kako je najavljeno iz Bethesda-e, Fallout 4 VR izlazi najkasnije u lipnju 2017. godine, ili čak i ranije. Također, rečeno je kako se ne radi demo verzija ili samo isječak nego se kompletna igra razvija za HTC Vive uređaj.

„Naše gledište je bilo da ne napravimo samo kratku VR verziju Fallouta 4. Obećanje je bila cijela igra. I to je ono što mi trenutno radimo. Dijelovi igre već su razvijeni, možete se igrati s oružjem i mijenjati ga. To je uzbudljivo i za nas koji živimo i razvijamo igru, kada zakoračimo u VR ona postaje realna na jednom potpuno drugom nivou.“ kaže Todd Howard-producent iz Bethesda-e.

Kako se navodi, službenog datuma izlaska nema, ali Howard kaže kako je krajnji rok lipanj 2017. godine, ali kako se nada da će igra biti spremna i prije.

Dodajmo ovome još jednu zanimljivost: Doom VR experience također je najavljen za VR, ali vrlo vjerojatno ne cijela verzija već samo demo ili dio igrice koji će biti prilagođen VR tehnologiji.

Iz svega najavljenog jasno se vidi da je budućnost gaminga u VR tehnologiji strateški plan Bethesda-e, ali i drugih. Pratite naše stranice kako bi ostali u korak sa najavama i novitetima iz VR svijeta.

Podijeli:

Ostavite komentar

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this