Star Trek:Brigade Crew izlazi na jesen

Culex - Igre - Star Trek:Brigade Crew izlazi na jesen

Ubisoft i Red Storm Entertainment  najavljuju ovu multiplayer igru, za četiri igrača, koja bi zbilja mogla pokazati pravi potencijal VR igračkog iskustva. Kako je najavljeno trebala bi biti dostupna ove jeseni.

Kako najavljuju iz Ubisofta, Star Trek:The Brigade Crew stavlja Vas i Vaše prijatelje u srce „Zvjezdanog broda“, gdje ćete kao časnici Federacije donositi odluke koje će u budućnosti odrediti sudbinu Vas , posade i broda.

Bit ćete u mogućnosti igrati ulogu kapetana ili nekog od časnika na brodu, od raznih elemenata u igri ističe se dobar gameplay, koji će zahtjevati komunikaciju između sva četiri člana posade kako bi brod funkcionirao pravilno, te zanimljivi sadržaji kao priprema broda za warp pogon, skeniranje raznih objekata u svemiru, te još mnogo toga.

Misija Vas i posade zamišljena je tako da upravljate brodom, a misija Vam je istraživanje najvećeg neistraženog dijela svemira zvanog: The Trench, u nadi da ćete pronaći mjesto prikladno za život desetkovanoj populaciji Vulkanaca.

Podijeli:

Ostavite komentar

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this