Serious Sam VR: The Last Hope u VR Osijek

Culex - Igre - Serious Sam VR: The Last Hope u VR Osijek

Nakon mjeseci isčekivanja, jedan od najiščekivanijih VR naslova Serious Sam VR The Last Hope dostupan je za kupnju na Steamu. Od danas ga možete igrati i u poslovnici VR Osijek

Jeste li se ikada zapitali kako je uistinu biti Serious Sam? Ako ste se ikada željeli boriti sa hordama aliena i čudovišta vlastitim rukama, sada ste u mogućnosti. Uskočite u čizme najvećeg heroja Earth Defense Force-a, u VR simulaciji rađenoj prema dokumentima iz vremena kada je Sam Stone bio kapetan Battlecruiser Saratoga-e. Doživite misije koje su pretvorile Kapetana Stonea u legendu kakva je danas.

Igra je vrlo zanimljiva, i drukčija od svega što smo do sada igrali u VR-u. Bezbrojna čudovišta koja vas napadaju sa svih strana, različita  oružja dostupna za kupnju, od motorne pile, pištolja, lasera, do jurišnih pušaka. Dostupna su i tri nivoa težine, što ovoj igri daje posebnu čar, čak i u early accessu.

Igra je za sada u early accessu, i veseli nas najava kako će Croteam razviti kompletnu igru sa još više dostupnih oružja, više planeta, misija i bossova.

Podijeli:

Ostavite komentar

Poprati:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this