CMS/CRM/ERP

Culex - CMS/CRM/ERP

CMS/CRM/ERP

CMS/CRM/ERP

CMS (Content management system)

Prekretnicu u upravljanju sadržajima web-stranica predstavljaju CMS sustavi koji su omogućili krajnjim korisnicima jednostavno i organizirano dodavanje tekstova, fotografija, video-sadržaja i sl. Kvalitetni Web CMS sustavi omogućuju i korisnicima bez posebnih tehničkih i programerskih vještina jednostavno, a u isto vrijeme napredno upravljanje sadržajima stranica. Stvarajući jedinstvenu podatkovnu infrastrukturu, CMS omogućuje preglednu organizaciju svih podataka. Prednosti CMS-a osobito su vidljive kod primjene na velikim portalima ili virtualnim projektima na kojima sudjeluje velik broj ljudi.

Naprednim funcijama i brzim razvojem CMS sustavi nametnuli su se kao najvažniji nositelji razvoja u web-industriji. Glavne osobine dobrih CMS sustava su jednostavnost korištenja, preglednost podatkovne strukture, prilagodljivost za različite svrhe i visok nadzor nad cjelokupnim procesom objave sadržaja.

CRM (Customer Relationship Management)

CRM označava programsko rješenje koje omogućava tvrtkama optimizaciju razmjene informacija unutar tima i za pospješenje učinka prodaje proizvoda i usluga.

Takva aplikacija često omogućava korisnicima aplikacija kreiranje evidencije korisnika, povijest komunikacije s korisnicima, pisanje, dostavljanje i reviziju ponuda prema korisnicima, definiranje radnih zadataka i podsjetnika, a sve je to usmjereno ka povećanju prodaje i povećanju produktivnosti tima.

ERP (Enterprise Resource Planning)

Poslovanje svakog poslovnog subjekta iziskuje određeni angažman upravnih i rukovodećih organizacija u vođenju poslovanja tvrtke. Zakonska regulativa pojedine zemlje postavlja i neka pravila koja svaki poslovni subjekt mora ispoštovati (porezni obrasci, sljedivost faktura i slično) pa su često takva rješenja zapravo multifunkcionalna i sveobuhvatna.

Kako bi se povećala produktivnost timova koji rade na pojedinim poslovnim procesima, kako bi se zadovoljila i po mogućnosti što je više automatizirala zakonska regulativa, kako bi se upravnom kadru kroz razne evidencije koji operativa bilježi, omogućio pravi uvid u stanje poslovanja tvrtke i time kroz razne analize i izvještaje omogućilo donošenje pravih odluka u pravo vrijeme

Infoculex

PREZENTACIJA

CULEX D.O.O.

 

               PREUZMI
[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this