Culex – D’Istinto.

Culex - Culex – D’Istinto.

PARTNERSTVO

CULEX & D’ISTINTO

Pričamo zanimljive priče o našoj bogatoj povijesti i nasljeđu, koje nas čine jedinstvenim u očima gostiju, željnih ponovnog dolaska i doživljaja Hrvatske i vaše destinacije.

Pronalazimo jedinstvenosti i posebnosti kulturne i prirodne baštine regija i destinacija te ih pretačemo u turističke atrakcije i doživljaje, vrijedne posjeta i dolazaka gostiju.

Osmišljavamo turističke ture, manifestacije, sajmove, interpretacijske centre te originalna kulturna događanja i programe.

Organiziramo i realiziramo osmišljene forme interpretacije baštine, od povijesnih tura i paket aranžmana, raznih manifestacija do složenih projekata razvoja muzeja i centara za posjetitelje.

Osmišljavamo, kreiramo, dizajniramo i produciramo atraktivan tekstualni i multimedijalni sadržaj, koristeći se suvremenim tehnologijama, kako za potrebe turističkih proizvoda tako i za promociju.

Surađujemo s vrhunskim grafičkim, web i multimedijalnim dizajnerima i developerima

Izrađujemo poslovne, marketinške i brending strategije kao podloge za kvalitetnu  interpretaciju baštine u turističke i poduzetničke svrhe  ili za potrebe prijave na natječaje za sufinanciranje iz EU fondova.

Educiramo turističke djelatnike i poduzetnike kako osmisliti, razviti i uspješno promovirati i plasirati proizvode i usluge kojima će obogatiti turističku ponudu destinacije i osigurati dobre poslovne rezultate.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this